Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Flёur / Fleur видають свої старі записи

8 листопада в київському Центральному Будинку Офіцерів відбудеться великий сольний концерт групи Fleur, присвячений офіційному релізу двох альбомів колективу - «Майже живий» і «Серце», записаних у 2000-2001 роках. Музиканти представлять спеціальну програму, в яку увійдуть рідко виконувані групою на концертах композиції, матеріал перших альбомів, а також зовсім нові пісні.

«На тих, хто прийде, чекає не ретроспектива, а швидше якесь експериментальне дійство, де не буде місце поняттю «час», «старе», «нове», «програма» і так далі, - говорять учасники Fleur. - Ми спробуємо грати те, що здивує нас самих. Ми репетируємо, згадуємо старі пісні, одночасно розбираємо і готуємо нові. Нам дуже цікаво, що з цього вийде ».

Два альбоми, що раніше офіційно не видавалися, - «Майже живий» і «Серце» розійшлися країнами СНД у самвидавівській тих років і завдяки інтернету в «електронної версії». Віданий тоді групою невеликий наклад зберігається тепер у щасливих власників як найбільша цінність; цих дисків давно немає і у більшості учасників групи, і те, як вони жартують, рішення перевидати раритети продиктоване насамперед бажанням мати їх самим.

Офіційна дата релізу подвійного альбому «Майже живий»/«Серце» - 8 листопада.

@music

 
 

Додав Art-Vertep 29 жовтня 2008

Про автора

Група була заснована в лютому 2000, коли Ольга Пулатова (фортепіано, вокал, автор пісень) та Олена Войнаровська (гітара, вокал, автор пісень) почали проводити репетиції в домашніх умовах.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска