Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль День Незалежності з Махном / Махновські читання на Фестивалі «День Незалежності з Махном» (м. Гуляйполе). Фото-звіт

Перше слово, яке прийшло мені в голову при спогаді про літературну частину фестивалю, було слово «солянка». З таким самим успіхом, щоправда, можна було згадати і призабутий радянсько-сценічний термін «капусник». Було багато і різного, проте, на жаль, через це було радше нудно, ніж цікаво. Відомі кожному читачу країни імена (як-от Поваляєва, Покальчук чи Жадан) мішалися із менш відомими, але все ж добре знаними у певних колах (Коцарев, Лазуткін, Стронґовський), а тоді й із нікому невідомими та відверто другорядними (припустимо, як Лала Багірова або велелюдний, але малоцікавий літературний клуб «99»). Все це залишало по собі обридливий післясмак шкільного вечора.

Не можна сказати, щоби організатори не потурбувалися про цікавинки для глядача, але й тут не все було гаразд. Пристрасно очікуваного Леся Подерв’янського обізнана публіка зустріла з захватом, проте виглядало трохи дивним, що його виступ запланували вдень і на великій сцені. З огляду на чималу кількість дітей та абсолютно не включених до літпроцесу гуляйпільських аборигенів, вишукані матюки, що лилися понад стадіоном крізь колонки підсилення, видавалися трохи недоречними.

Загалом, як на мене, музична частина фестивалю вийшла куди привабливішою за літературну. Та це — моя приватна думка :)

Вікторія Наріжна

Фото Олександра Кузьмюка

Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Стронґовський. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Марина Брацило. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Світлана Поваляєва. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Дмитро Лазуткін. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Літературний клуб 99. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Юрко Покальчук. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Літературний клуб 99. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Вікторія Наріжна. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Катріна Хаддад. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Олег Коцарев. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Вікторія Наріжна. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Стронґовський. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Євген Чесанов. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Дмитро Лазуткін. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Юрко Покальчук. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Лесь Подерв’янський. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Сергій Жадан. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках Вікторія Наріжна. Фестиваль в Гуляйполі. День Незалежності з Махном. Поетичні махновські читання на тачанках

 
 

Додав Art-Vertep 28 серпня 2006

Про автора

Фестиваль практичного анархізму! Щороку, 24-26 серпня, м.Гуляйполе, Запорізька обл. Місто Гуляйполе (Gulaypole, GULYaYPOLE. Широта: 47° 39\' Долгота: 36° 16\' Высота над уровнем моря: 117 м, телефонный код +380 6145) - районний центр Запорізької

 

Коментарi

28 серпня 2006

трохи віддає снобізмом а взагалі непогано, питання до Вас, я хочу щось у нас в Кривому Розі зробити з культжиттям, чи не дозволите надрукувати декілька виших віршів? (з некомерційною метою :)

28 серпня 2006

Без здорового снобізму далеко не заїдеш – нічим захищатися від лайна, яке протягом всього життя намагається поглинути тебе з головою :) Дозвіл на друк віршів залежить саме від того, з якою мірою снобізму ви сам підходите до свого видання :) Я завжди серйозно зважаю на сусідів по публікації. Власне, пишіть сюди: ku@petrovsky.dp.ua Поговоримо.

palenko
28 серпня 2006

чесанов-маладєц! а ви чось навіть фотку його не підписали! стидна!

29 серпня 2006

Привіт всім козакам та козачкам! Фест сподобався.Не все мабуть вийшло,але я так розумію що це тільки початок,тому бажаю великих успіхів у майбутньому. Що дуже не сподобалося так це виступ - "ментовських оркестрантів"!Навіщо вони були там? Що це було - незрозумілий прикол,чи невеселий жарт,чи чорний гумор - не зрозуміло!Тим більш неприємно вразило те що МВС взагалі спонсорує та організовує цей фест,що надруковано у програмці цього фесту... Це вже як кажуть повний аут... Хотілося би запитати організаторів цього концерту - чи то МВС відмиває гроші через те,чи то незнайшлося нормальних спонсорів в Україні,чи Луценко захоплюється Махном,чи так їм легше провести перепис "неблагонадійних",чи це просто діє лозунг -"міліція з народом",чи новий лозунг "Анархія - мать правопарядку!",чи що це взагалі таке було та як його сприймати взагалі то??? Може наступного разу буде виступати хор та "сводный ансамбль песни и пляски" ОМОНу та Беркуту з веселою джигітовкою "дерьмократизоторами" у натовпі та урочистим викручуванням рук??? _________________ СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

05 жовтня 2006

Увага! Увага! Увага! До всіх фотографів-професіоналів, фотографів-аматорів, папарацці, мамарацці, вуайерістів і простих учасників фестивалю «День незалежності з Махном». Організатор фестивалю «День Незалежності з Махном» Мистецьке об’єднання «Остання барикада» готує до друку фотоальбом, присвячений фестивалю. У книзі знайдуть своє гідне місце всі учасники акції: літератори, музики, організатори, а також журналісти, махновці, патріоти, панки і решта глядачів, слухачів та обивателів. В книзі також належним чином буде представлена творчість учасників, отже це буде своєрідна антологія сучасної української «махновської» літератури. Мистецьке об’єднання «Остання барикада» звертається до всіх, хто фотографував на фестивалі, з пропозицією взяти участь у спільному творенні книги. Присилайте свої фото на ел. адресу: eugenika82@mail.ru Зв’язуєтеся з оргкомітетом по телефону: 80672739560, 2530240 або по імейлу: eugenika82@mail.ru (контактна особа: Євгенія) Ваші фото прикрасять альбом! Залишить в історії фото ваших улюбленців! Більше фото, хороших і різних! А наступного року зустрінемося знову на фестивалі «День Незалежності з Махном»!

Навіщо ж було нас запрошувати малювати, щоб потім все завісити баннерами з рекламою?

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска