Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Гурт мандрівних дяків Вертеп Похороночка 4.76 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Отче (2019) 6,79 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп А вчора-звечора (колядка 2017) 6.85 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Ультрас Андрійко (2016) 6.46 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Чучупака (Василь) (2015) 3.04 Mb
Гурт мандрівних дяків Вертеп Осінь (На південь...)2015 8.89 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Гурт мандрівних дяків Вертеп / Великий концерт гурту «Вертеп» у Дніпропетровську

9 жовтня гурт «Вертеп» уперше з моменту цьогорічної березневої презентації нового альбому «Підпілля». Особлива подяка за можливість зайняти один з театральних вечорів пану Михайлу Мельнику.

За період публічної відсутності в рідному місті «Вертеп» заграв на майданчиках Донецька, Одеси, Тернополя, Львова, Дніпродзержинська та Києва, записав новий альбом, підготував нову програму та встиг пограти в компанії Сергія Жадана, Світлани Поваляєвої, Галини Крук, Мар‘яни Савки та інших друзів - поетів та музикантів. Сталий склад, до якого на сьогодні входять одні з кращих музикантів міста - Микола Константінов (спів,ударні,перкусія), Дмитро Соловйов (клавішні), Роман Яцун (скрипка), Олексій Сосницький (6-струнна бас-гітара) та незмінні Тимофій Хомяк і Олексій Бондаренко - нарешті буде прикрашено жіночим вокалом. Дебютом концерта буде гра та спів Олени Завгородньої, акторки Дніпропетровського театру ім. Т.Г. Шевченка. Крім співу Олена встигла вже записати до нового вертепного альбому ще й бандуру що також буде представлено дніпровській публіці «наживо» . Цього разу, крім уже традиційного етно-ф`южну, музиканти представляють розширений фольк-склад гурту з назвою «Вертеп-бенд» та його творіння під назвою «Співаник».

«Вертеп-бенд» жодним чином не є самостійним колективом, а лише проектом гурту «Вертеп». «Вертеп-бенд» відрізняється більшою кількістю музик, які грають на народних інструментах, та виконує народні пісні в зрозумілій формі. «Вертеп», в свою чергу, продовжує експериментувати зі стилями та напрямками world musiс.

«Співаник» - збірка найвідоміших українських народних пісень 20-го століття. Серед них «Ой, чий то кінь стоїть», «Цвіте терен», «Горіла сосна», «Пливе човен», «Ой, на горі на Маківці», «Ой, чорна я си, чорна», «Била мене мати» та ін. Метою проекту є популяризація найкращих зразків народної пісні, «зшароварених» радянсько-естрадними виконавцями. Робота ведеться на студії «М3 Sound». Звукорежисер запису Андрій Карачун, виступив не лише в ролі звукорежисера, а й одного з аранжувальників та музикантів. В оформлені диску використано картини полтавської художниці Тетяни Кобзар. Остаточний трек-лист альбому та його офіційний реліз заплановано на кінець жовтня, та вже під час найближчого концерту охочі зможуть придбати «пілотний» «Співаник» - колекційний диск, на якому буде представлено пісні, що не ввійдуть до офіційного релізу.

Крім того, глядачі стануть учасниками аудіо- та відеозапису концерту й гарантовано отримають 2 години якісної музику від джазу та року до українських народних пісень та етнічної музики світу. Крім вищезазначених музикантів у концерті візьмуть участь друзі-музиканти на духових, струнних, клавішних та інших інструментах. Словом, гарний настрій, унікальний концерт та приємні сюрпризи чекають на ВАС!

Партнери проекту:

  • ТМ «Будмайстер» (м.Павлоград)
  • Gorod.dp.ua
  •  9 телеканал

Якщо ви хочете приєднатися до списку партнерів – пишіть на mail@artvertep.dp.ua!

 
 

Додав Art-Vertep 27 вересня 2009

Про автора

ВЕРТЕП (Гурт мандрівних Дяків) Заснований 8-го березня 2001 року в м. Дніпро.  В репертуарі гурту більше сотні композицій в різноманітних музичних стилях і напрямках.

Автори пов'язані с новиною

Віршоспіви , Театр одного актора Крик , Галина Крук , Світлана Поваляєва , Сергій Жадан , Мар’яна Савка , Олексiй Бондаренко , Тимофiй Хомяк

 

Коментарi

kirpich
27 вересня 2009

опачьки-молодці////

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска
сайт для мужчин avroramodels.info