Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Житомир / «Спортивний клуб армії»: Сергій Жадан та «Собаки в космосі» в Житомирі

28 ЛИСТОПАДА 20:00

Розважальний комплекс ФОК (вул. Кібальчича, 9)

Літературно-музичний проект «Спортивний клуб армії»:

Сергій Жадан та гурт «Собаки в космосі»

Проект «Спортивний клуб армії» виник восени минулого року, внаслідок співпраці харківського письменника Сергія Жадана та популярної харківської ска-групи «Собаки в космосі». Проект поєднує в собі музику ска, реггі та панк із поетичними текстами. Минулого року проект було представлено в Харкові (клуб «Черчіль», фестиваль «Харківська барикада») та Києві (кіно-клуб Києво-Могилянської академії), а навесні 2008-го – в містах Польщі (Люблін, Варшава, Краків) та на фестивалі «День незалежності з Махном» (Гуляй Поле). Природнім результатом цієї співпраці виявився запис повноцінного аудіоальбому, куди ввійшли сім треків поюс відеоролики з концертних виступів проекту. Диск випускається мистецькою аґенцією «Арт-Вертеп» (м. Дніпропетровськ) за підтримки мистецького об’єднання «Остання барикада» (м.Київ) та видавництва «Фоліо» (м. Харків).

Промоційний тур на підтримку альбому має розпочатись наприкінці листопада цього року і включає в себе виступи в Києві, Дніпропетровську, Чернігові, Донецьку, Харкові, Луцьку, Львові та інших містах України.

Якщо ви хочете побачити «Спортивний клуб армії» в своєму місті – звертайтеся до МА «Арт-Вертеп» за телефоном 8 (0562) 33-55-82 та mail@artvertep.dp.ua

Автори проекту розраховують на широку інформаційну підтримку туру загальноукраїнськими та регіональними ЗМІ, на потужний розголос проекту серед слухацької аудиторії, і як результат – на підвищення морально-патріотичної свідомості української студентської молоді та учнів професійно-технічних училищ.

Акредитація на концерти та прес-конференції обов‘язкова, детальніше - за телефоном 8 (0562) 33-55-82 та mail@artvertep.dp.ua

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Собаки в космосі , Сергій Жадан

Додав Art-Vertep 03 листопада 2008

Коментарi

Art-Vertep
09 листопада 2008

Концерт переноситься до Розважального комплексу ФОК (вул. Кібальчича, 9)

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска