Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Всесвітні поетичні читання в Києві

29 ЛЮТОГО 18:00

Букарня "Бабуїн".
Вхід вільний!

Запрошуємо вас на Всесвітні поетичні читання, які цього року відбудуться і в Україні! 29 лютого у 131 країні світу за ініціативи Всесвітнього поетичного руху відбудуться Всесвітніпоетичні читання. Україна також приєдналася до планетарної ініціативи, відтак, вечори поезії відбудуться у трьох українських містах – Києві, Львові і Тернополі!

Одним із засновників Всесвітнього поетичного руху (World Poetry Movement) є Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz. ВПР було засновано на 21-ому Міжнародному фестивалі поезії в Медельїні (Колумбія) у 2011 році. Засновники – директори поетичних фестивалів з 37 країн, які провели 5-денну нараду про стан поезії і поетичних фестивалів по всьому світу. Учасники прийняли рішення про створення Всесвітнього поетичного руху, основна мета якого полягає у розширенні співробітництва між поетичними фестивалями та поетами.

У Києві Всесвітні поетичні читання відбудуться 29 лютого у букарні "Бабуїн".

У програмі:

- розповідь Ірини Вікирчак "Чому Колумбія: небезпека, поезія, барони та ін.", слайд-шоу.

- читатимуть поети: Богдан-Олег Горобчук, Дмитро Лазуткін, Павло Коробчук, Юлія Скорода, Ірина Цілик, Ірина Шувалова.

- музика народів світу у виконанні гурту "Київські торти".

Вхід вільний.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп , , Ірина Шувалова , Іра Цілик , Павло Коробчук , Дмитро Лазуткін , Богдан-Олег Горобчук , Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ

Додав Chyzh 18 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска