Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Фестиваль електронної музики CyberFront 2012

05 ТРАВНЯ

Клуб Bingo

5 травня в столичному клубі Бінго відбудеться найбільший dark / electro / synth / ebm / industrial фестиваль на території СНД CyberFront. СyberFront festival позиціонується як щорічне місце зустрічі любителів всіх жанрів електронної музики, rivethead'ів, індустріалів, готів і шанувальників cyber-естетики з України та СНД. Музичний спектр фестивалю - "dark side of the beat" - всі напрямки електроніки та її поєднання з іншими стилями: від electro, industrial, EBM, gothic electro, crossovers, idm, synthpop & future pop, electro & industrial-metal, darkwave, TBM , noise, coldwave, harsh electro - до hardcore, trance, hard & dark style, jungle, rave, bigbeat, techno, d'n'b, break-beat, dark ambient, breakcore, terror і experimental.

Головною ідеєю фестивалю CyberFront є поєднання відомих хедлайнерів з Європи з цікавими і не менш відомими представниками dark / electro / synth / ebm / industrial сцени Україні, Росії, Білорусі та інших країн, а також "новачками" цієї сцени.

Серед вже заявлених хедлайнерів цьогоріч слухач почує VNV Nation (Англія / Німеччина), Head-less (Німеччина) та інші. VNV NATION є одним із творців і новаторів electro / futurepop. У столиці VNV Nation вперше підготує особливий кавер ексклюзивно для CyberFront 2012 і виконає його тільки в Києві. Минулого року гостями фестивалю був шведський проект COVENANT, а в 2010 - німці IN STRICT CONFIDENCE.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 03 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска