Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Київ / Персональна виставка Джеффа Волла "Фотографія: у світлі, чорна, кольорова, біла і темна"

04 ЛЮТОГО - 01 КВІТНЯ 12:00-21:00

PinchukArtCentre, вул. Червоноармійська/Басейна, 1/3-2
Вхід вільний!

PinchukArtCentre представляє першу в Східній Європі персональну виставку канадського фотографа Джеффа Волла. Експозиція під назвою "Фотографія: у світлі, чорна, кольорова, біла і темна" складається з 17 фоторобіт та 7 лайт-боксів. Відібрані для виставки самим автором, ці роботи у кожній залі вибудовують делікатний зв'язок між природою, предметами та молодими людьми на межі юності і зрілості.

Творчість Джеффа Волла може здатися тотальним захопленням масштабними живописними полотнами – картинами, які окремо розташовуються на стіні і розкривають перед нами щось унікальне і важливе. Волл протягом останніх тридцяти років привносить властивості живописних полотен у фотографію, тим самим створюючи композиції, які відображають сучасне життя в манері, яка колись вважалася притаманною виключно живопису.

Екхард Шнайдер, генеральний директор PinchukArtCentre: "Джефф Волл – це творець полотен, який розповідає нам про багатство світу в захопливих деталях".

У цьому проекті PinchukArtCentre об'єднує останні роботи Волла та його більш ранні твори. На виставці представлені такі знакові полотна, як "Гра у війну" (2007), а також лайт-бокси і нові кольорові фотографії, серед яких монументальна "Група і натовп" – одна з найбільших робіт художника.

Виставка розташована на 2-му та 3-му поверхах арт-центру і буде відкрита для відвідувачів з 4 лютого до 1 квітня 2012 року.

Режим роботи: вівторок – неділя з 12:00 до 21:00. Вхід вільний.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Pinchuk ArtCentre

Додав Chyzh 12 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска