Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Панорама Французького кіно. Допрем'єрні покази французьких фільмів

12-17 КВІТНЯ

Кінопалац (вул. Театральна, 22)
30 грн.

Посольство Франції в Україні, Французький інститут та Альянс франсез представляють шість вечорів в компанії з новим французьким кіно. Це навіть не премєри, а справжні допрем'єрні покази!

ПАНОРАМА ФРАНЦУЗЬКОГО КІНО. Допрем'єрні покази французьких фільмів відкриють цьогорічний фестиваль Французька весна - незабутнє дійство, яке щороку приваблює усіх закоханих у Францію, французьку мову та, звичайно ж, французьке мистецтво.

Цьогорічна підбірка Допрем'єрних показів складається з дуже яскравих, самобутніх, різних за жанрами та глибоких за змістом французьких кінокартин.

Про фільми:

Головний герой стрічки "Курча з чорносливом" - не надто успішний сорокасемирічний музикант, якому у молодості довелося відмовитися від великого кохання, а сенсом його життя стала музика. Тому зламана нелюбимою дружиною скрипка стає останньою краплею, яка допомагає йому зрозуміти, що життя прожите дарма, і він вирішує померти... Ах так, курча з чорносливом - це улюблена страва головного героя картини. Тільки от шлях через шлунок лежить до серця не кожного чоловіка.

"Паліція" - це ще один яскравий представник французького "кримінального" кіно, наряду з "13 округ", "Пророк", "Ворог держави" та ін. Працівники відділу захисту дітей - не герої і не ангели у плоті. У кожного з них є свої скелети в шафі. "Паліція" - це стрічка, яку оцінять глядачів, що поважають серйозне кіно без табу і забобонів.

Картина "Управління державою" про французького чиновника, аварію на дорозі, крокодила та пристрасну брюнетку.

Сімейний фільм "Сфера чаклунства" - це неймовірно зворушлива історія дружби хлопчика і дівчинки, обрамлена красою живої природи від творців "Мікрокосмосу" і "Генези". Починаючи з "Мікрокосмосу", Клод Нурідзані і Марі Перену відкрили для нас дивний світ, невидимий неозброєним оком. З "Сферою чаклунства" вони пішли ще далі, талановито розкривши природу таким чином, начебто ми її бачимо вперше.

У стрічці "Мистецтво кохати" розказано п'ять різних історій про любов у різних поєднаннях, які переплелися між собою і склали одне ціле. Всі герої фільму хочуть одного: знайти свою єдину любов і щастя ...Комедія, яка знаходить відгук в кожному серці.

Останньою стрічкою, яку побачить львівський глядач під час ПАНОРАМИ ФРАНЦУЗЬКОГО КІНО. Допрем'єрні покази французьких фільмів буде "Незакінчений роман", яка розкриває історію двох дорослих людей, які не зуміли зберегти свою любов і почати нове життя. Французька назва фільму "Непрощенні", але прощати один одному героям нічого. Трагічність кохання двох героїв, на думку Буке, яка виконала головну роль, прихована саме в неможливості забути попереднє життя, простити, полюбити знову.

12-17 квітня

Кінопалац, вул. Театральна, 22

ЦІНА КВИТКА: 30 грн

Телефон для довідок 093 44 99 791

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами

Покази:

12.04, сеанс о 19:10, червоний зал - Курча з чорносливом/ POULET AUX PRUNES

13.04, сеанс о 19:10, червоний зал - Паліція/ POLISSE

14.04, сеанс о 17:30, синій зал - Управління державою/ EXERCICE DE L'ETAT

15.04, сеанс о 17:30, синій зал - Сфера чаклунства/ LA CLE DES CHAMPS

16.04, сеанс о 17:30, синій зал - Мистецтво кохати/ L'ART D'AIMER

17.04, сеанс о 17:30, синій зал - Незакінчений роман/ IMPARDONNABLES

ВІДКРИТТЯ

12 квітня

фойє Кінопалацу (2 поверх)

вул. Театральна, 22

початок о 18:30

привітальне слово від керівництва Альянс франсез у Львові,

французьке вино і сир,

справжній мім!

вхід вільний

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 11 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска