Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Харків / Концерт гурту Illusions (Львiв)

05 ТРАВНЯ 20:00

Pintagon club (вул. Данилевського, 26)
50 грн

Гурт Illusions працює у стилі неокласичного року, який за словами багатьох слухачів, є новим не тільки для Львова, а і для України загалом.

Створений у травні 2011 року Андрієм Бочко, Роксоланою Пахолків та Єгором Грушиним. Поки що це акустичне звучання, що поєднало в собі три інструменти гітару, віолончель і фортепіано.

Ще однією особливістю гурту є те, що він виконує не тільки пісні, половину альбома становлять інструментальні композиції, які на рівні з піснями дуже гарно сприймаються слухачами. Основною складовою всіх композицій є емоції, вони майже всі схожі на океан – одночасно і спокійні і бурхливі.

За цей короткий час, гурт вже встиг виступити у Новояворівську, Івано-Франківську, Києві, Львові, Чернівцях, Тернополі, достойно виступити на одній сцені з Піккардійською Терцією і Плачем Єремії і отримав численні позитивні відгуки слухачів з різних куточків нашої країни.

У лютому 2012 року гурт випустив альбом «Heavens». Тепер прийшла черга представити перший творчий доробку колективу усім, хто завітає на наші виступи.

Офіційний сайт гурту:http://illusions.com.ua

Вартiсть квиткив - 50 грн.

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 29 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска