Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Україна / Місяць української культури 2009

01-29 ЖОВТНЯ

Дізнатися про заходи та місце їх проведення можна в розділі «Анонси» на www.empik.ua
Вхід вільний

З 1 по 31 жовтня в мережі салонів empik та БУКВА пройде «Місяць української культури 2009». Вже стало доброю традицією проводити заходи, що мають на меті пропаганду й популяризацію серед жителів столиці та регіонів, української літератури, музики, мистецтва, тощо, тобто культури - в широкому розумінні цього слова.

Крім традиційних зустрічей з авторами, серед яких: Ірен Роздобудько, Марія Штельмах, Андрій Кокотюха, Ірена Карпа, Юрко Іздрик, Євгеній Положій, Сергій Руденко та багато інших, відвідувачі матимуть змогу познайомитися з репродукціями Анатолія Шинкарчука та Юлії Безщастної, прийняти участь в літературних читаннях Українського Фантастичного Оглядача, оцінити фотороботи молодого, але талановитого чернівецького фотографа – Юрія Іваночко.

Завершенням Акції стане оголошення переможця конкурсу та вручення диплому «Дебют року 2009» в номінації «Кращий автор». Нагородження відбудеться 31 жовтня в салоні empik, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Мішуги, 4 (ст. м. Позняки).

З 1 по 31 жовтня 2009 року в салонах empik та БУКВА діє знижка у розмірі 10% на літературу українських авторів.

Дізнатися про заходи та місце їх проведення можна в розділі «Анонси» на www.empik.ua. Вхід вільний.

НАЙБЛИЖЧІ АНОНСИ:

9 жовтня о 14:00 Андрій Кокотюха

empik м. Київ, вул. Мішуги, 4, ТЦ «Піраміда» (ст. м. Позняки)

Андрій Кокотюха - сучасний український письменник, журналіст та публіцист. Народився в 1970 році в Ніжині. Свого часу мріяв стати бібліотекарем. Працював збиральником меблів, різноробочим. У 1992 році закінчив факультет журналістики Київського університету ім. Шевченка. Пише українською та російською мовами. Серед виданих творів автора: «Повернення сентиментального гангстера», «Нейтральна територія», «Ментовский город», «Криминальная Украина», «Повзе змія», «Шукачі скарбів», «Темна вода», «Аномальна зона», новинка 2009 року – «Язиката Хвеська» та багато інших. Крім того написав низку журнальних публікацій, повістей та оповідань. За однією такою публікацією на студії ім. О. Довженка зняли кіно під назвою «Тупик». Написав сценарії для кількох документальних фільмів з циклу «Кримінальні історії» на каналі ICTV.

9 жовтня о 15:00 Наталя та Олександр Шевченки

empik м. Київ, вул. Мішуги, 4, ТЦ «Піраміда» (ст. м. Позняки)

Наталка Шевченко народилася 18 вересня 1973 року в Києві. Писати почала з 14 років, і, звісно, вірші. 1993 року закінчила Київський технікум готельного господарства. Має диплом з відзнакою за спеціальністю «книгознавство». У 2003 року, завдяки конкурсу «Коронація Слова», в Наталчиному житті сталися відразу дві знакові події. Надруковано її перший роман – «Містичний вальс», і вона познайомилася з дуже обдарованим письменником і художником Олександром Шевченком, за якого вийшла заміж у 2006 році. На той час, окрім романтичного фентезі «Містичний вальс», завдяки тій-таки «Коронації Слова», побачили світ ще два Наталчиних романи – іронічний жіночий детектив «Учора і завжди» та психологічна драма з елементами містики «Янголи, що підкрадаються».

Олександр Шевченко народився 28 грудня 1978 року в місті Києві. Після отримання середньої освіти навчався в Канівському училищі культури, закінчив його з відзнакою й отримав спеціальність викладача декоративно-прикладного мистецтва та організатора культурно-дозвілевої діяльності. Неофіційно робив спроби писати художні твори ще в 6 років, офіційно ж початком письменницької кар'єри можна вважати початок 2000 року, коли була завершена дебютна книжка «Глибинка», що згодом здобула відзнаку на Всеукраїнському конкурсі романів, кіносценаріїв та п'єс «Коронація слова». Наступний його «сольний» роман «Аутсайдери» посів на тому ж конкурсі лауреатську позицію.

Спільно написані твори: «Бранці мороку», «Кривава осінь в місті лева».

10 жовтня о 15:00 Марія Морозенко

empik м. Київ, вул. Мішуги, 4, ТЦ «Піраміда» (ст. м. Позняки)

Марія Морозенко - поетеса, член Національної спілки письменників України, автор збірок «Зоряні перевесла» — 1999 рік; «Елегія любові» — 2006 рік; історичної поеми «Княгиня Ольга» — 2004 рік, поем "Марія Магдалина" та "Князь Святослав" 2006 рік, дитячих казок: «Про країну ласунів», навчальних серій «Хто це?», «Що це?», серії пізнавальних загадок, літературного переказу казки «Дванадцять місяців» та інших.

11 жовтня о 14:00 Андрій Кокотюха

БУКВА м. Київ, пл. Слави, 1, ТЦ «Навігатор» (ст. м. Арсенальна)

За графіком подій слідкуйте, будь-ласка, на www.empik.ua в розділі «АНОНСИ».

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп , Сергій та Андрій Руденко , Євген Положій , Ірена Карпа , Андрій Кокотюха , Марія Штельмах , Ірен Роздобудько

Додав Art-Vertep 07 жовтня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска